Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΗΙΑΝΕΙΡΑ

Ο Αθλητικός όμιλος Δηιάνειρα είναι ένα νεοσύστατο σωματείο, αναγνωρισμένο με κύριο σκοπό την διάδοση του αθλητισμού στον Διόνυσο καθώς και στην ευρύτερη περιοχή.
Είναι ένα σωματείο που όλα τα μέλη του και η διοίκηση έχουν πρώτα από όλα αθλητική παιδεία κάτι που λείπει συνήθως στους διοικούντες (κυρίως επειδή οι ίδιοι είναι ερασιτέχνες η δεν έχουν κάνει ποτέ αθλητισμό).
Θα κάνουμε αργά, σταθερά, και ποιοτικά, βήματα προς τα εμπρός. Δεν βιαζόμαστε.
Προάγουμε τον υγιή αθλητισμό θέλουμε να φτιάξουμε καλούς αθλητές και σαν συνέχεια της αγωγής σωστούς ανθρώπους.
Η πολιτική και οι ίντριγκες μακριά από μας. Γι αυτό και μέσα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε και της ευγενούς άμιλλας θέλουμε να συνεργασθούμε με όλα τα σωματεία της περιοχής μας μέσα και έξω από το Διόνυσο.
Η δημιουργία του αθλητικού μας σωματείου ήταν απαραίτητη στον Διόνυσο γιατί και ο πληθυσμός της πόλης μας έχει αυξηθεί ραγδαία τα τελευταία χρόνια αλλά και γιατί ο αθλητισμός για να αναπτυχθεί σωστά απαιτεί υγιή ανταγωνισμό.
Θα υπάρχει σεβασμός και συνεργασία προς όλα τα εμπλεκόμενα μέρη δηλαδή με αθλητές, γονείς και κηδεμόνες, προπονητές, γυμναστές, έφορους και διοίκηση.
Περιμένουμε επίσης την συνεργασία και την αρωγή από την Δημοτική αρχή του Διονύσου αφού και η έδρα μας είναι στον Διόνυσο Αττικής και τα μέλη μας είναι δημότες Διονύσου . Για αυτό και έχουμε επιδιώξει συνάντηση με την Δημοτική αρχή . Έχουμε δε ζητήσει και την χρήση των Δημοτικών αθλητικών χώρων (δημοτικό στάδιο Διονύσου και δημοτικό γήπεδο καλαθοσφαίρισης για τους 50 αθλητές μας που είναι και στην πλειοψηφία τους μαθητές των σχολείων Διονύσου Αττικής.
Ο αθλητικός όμιλος Δηιάνειρα έχει ήδη ξεκινήσει τις αθλητικές του δραστηριότητες για το αθλητικό ετος 2008-2009 από τον Οκτώβριο μήνα 2008. Διαθέτει προπονητές –γυμναστές όλοι απόφοιτοι της γυμναστικής ακαδημίας (Τ.Ε.Φ.Α) .
Οι εγγραφές των αθλητών άρχισαν και οι ημέρες προπονήσεων είναι καθημερινώς απο Δευτέρα εως και Παρασκευή 17.00-18.30 και Σαββάτο 10.00-11.30
Τηλέφωνο: Για συνεννόηση 210 8150932 , κινητό 6982686385

Δεν υπάρχουν σχόλια: